Conferința Educația financiară transdisciplinară

08:00, 26-01-2021 | Postat in: Activităţi

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi organizează în parteneriat cu Banca Comercială Română și Inspectoratul Școlar Județean Iași, Conferința Educația financiară transdisciplinară. Educație pentru viață, viziune și strategie, eveniment care își propune, prin constatări, sugestii, proiecții, să aducă în prim plan dezbaterea importanței educației financiare în școală și rolul jucat de fiecare disciplină în parte în pregătirea elevilor pentru cunoașterea mediului financiar și formarea abilităților necesare pentru a deveni, la maturitate, independenți financiar.

      Coordonatele conferinței

  • Data:  marți, 26 ianuarie 2021, ora 10.00.
  • Conferința se va desfășura pe platforma Microsoft Teams, pe care funcționează LIIS ONLINE (scenariul online/hibrid al Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi), în echipa Conferință Educație financiară.
  • Grup țintă: decidenți, directori/profesori din învățământul preuniversitar de diferite specializări, reprezentanți ai BCR și Școala de Bani, reprezentanți media, Consiliul Elevilor etc.
  • Durata estimată: 90 minute
  • Repere și perspective vizate:
  • Diseminarea rezultatelor proiectului- pilot inițiat de BCR prin Școala de bani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, în primăvara anului 2020, proiect intitulat FIȘE INTERDISCIPLINARE – noțiuni de educație financiară abordate din perspectiva altor discipline din curriculumul școlar, pentru nivelul gimnazial și liceal.
  • Valorizarea efortului depus de cei 21 de profesori, din 13 unități de învățământ (colegii, licee, școli gimnaziale) ale județului Iași, reprezentând disciplinele: română, matematică, istorie, geografie, engleză, educație socială, științe socio-umane, în realizarea fișelor interdisciplinare pentru clasele gimnaziale și liceale.
  • Stimularea colaborării între actorii educaționali ieșeni și mediul de afaceri, astfel încât prin schimb de experienţă şi expertiză să contribuim la dezvoltarea și implementarea altor resurse educaționale din această categorie.

​         Descriere proiect

Prezența dumneavoastră la eveniment ne onorează și vă rugăm să ne confirmați participarea până la data de 21 ianuarie 2021, inclusiv adresa de e-mail la care să vă transmitem invitația de participare la meeting-ul online al conferinței de pe platforma Microsoft Teams, prin e-mail la adresa radosm74@yahoo.com.

Evenimente

LIIS în presă
09:35, 22-04-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »