Fii aproape de LIIS - direcționează 3,5% din impozitul anual datorat

06:00, 14-05-2021 | Postat in: Liceu

Fii aproape de LIIS - direcționează 3,5% din impozitul anual datorat 

D230_ABSOLVENTUL_LI (pdf)

D230_PARINTI_PROFESORI (pdf)

Cerere privind destinaţia sumei reprezentând pâna la 3,5% din impozitul anual datorat, conform OPANAF 15/ 07.01.2021, publicat în data de 20.01.2021 – informații:

            Formularul 230 se completează şi se depune de către persoanele fizice care dispun direcționarea unei sume din impozitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează şi funcționează în condițiile legii şi a unităților de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii.

            Formularul 230 se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. 

            Dar puteți transmite formularele 230 și la următoarea adresă de e-mail: pentruliis@gmail.com, urmând ca Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iaşi să se ocupe de depunerea lor.

 

Stimați părinți ai elevilor noștri minunați,

 

Vă mulțumim pentru că ne-ați încredințat ce aveți mai de preț – copii dumneavoastră, pe care noi îi vom susține să se dezvolte în direcția dorită!
V-am simțit aproape de noi la activitățile derulate în cadrul Zilelor Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” 2021 și a programului „Școala Altfel”, prin care am dat startul sărbătoririi a 50 de ani de învățământ informatic.
Cu gândul la strălucirea minții academicianului Grigore C. Moisil, ducem mai departe viziunea sa deosebită de a se încrede în informatică și de a lansa educației cea mai mare provocare – digitalizarea și tehnologizarea. 
 
            Dragii noștri absolvenți, 
 
Vă mulțumim că ați promovat numele liceului în toate colțurile lumii și ați rescris istoria performanței în companii IT și în instituții prestigioase de pretutindeni, vă asigurăm de aleasa noastră considerație pentru că ați rămas cu inima alături de LIIS! 
Ne propunem să continuăm împreună profesori, elevi, părinți, absolvenți dezvoltarea comunității LIIS, prin puterea constantă de a ne conecta la viitor, pentru a oferi Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi în mod onorant urmașilor noștri!
Avem nevoie în continuare de susținerea dumneavoastră și a comunității!
Vă asigurăm că investiția în elevii Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi este o investiție sustenabilă în dezvoltarea inteligentă a comunității noastre dragi, a orașului nostru minunat! 
Să avem un an 2021 pe măsura onoarei pe care ne-o oferă distinsul academician Grigore Constantin Moisil, prin oportunitatea de a-i fi urmași!
 
 
 

Evenimente

LIIS în presă
11:47, 25-03-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »