An Inspirational Story

10:30, 29-04-2022 | Postat in: Proiecte

Vă așteptăm cu mult drag, luni 2 mai ora 12.25 în amfiteatrul LIIS – Centric pentru a participa la prezentările din cadrul concursului An Inspirational Story organizat de profesorii de limba engleză ai Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iaşi (coordonator și initiator – prof. Ana Maria Andrei), în colaborare cu Consiliul Școlar al Elevilor LIIS (coordonator – Parasca Luca, clasa a IX-a C).
 
Trăim vremuri în care avem nevoie de poveşti şi de persoane care să ne ajute în momentele grele, să ne motiveze şi să ne inspire. Fie că este vorba de cei de lângă noi, fie că ne aducem aminte de o carte minunată citită recent sau acum mult timp, fie că aflăm despre faptele eroice ale personajelor istorice, este bine să analizăm şi să împărtăşim măcar din când în când lecţiile de viaţă pe care ei ni le oferă în fiecare zi şi în orice loc. Numai uniţi prin poveşti şi poveţe, putem merge înainte împreună, păstrând vii tradiţiile şi cultura umanităţii!
 
Concursul a adunat la un loc poveşti şi personaje care i-au inspirat pe elevii şcolii noastre în perioadele cele mai provocante ale vieţii lor. Cei care prezintă vor menţiona cum i-a ajutat povestea să devină cea mai bună versiune a lor şi ce lecţie au învăţat pe parcursul experienţelor lor. 
 
Abia așteptăm să depănăm poveşti de înţelepciune şi motivaţie despre eroii vieţii noastre, fie că ei provin din cărţi, din filme, din istorie sau din viaţa reală!     

Evenimente

LIIS în presă
08:00, 06-11-2022

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2022
22:11, 07-05-2022

Promotia 1982 a Liceului de Informatică Iasi organizează intilnirea de 40 de ani de la absolvire, sâmbătă, 14 mai 2022:... citeşte mai mult »

Dosar alocație 18 ani
11:00, 02-11-2021

Dosarul trebuie depus în luna în care eleva/elevul împlinește 18 ani. Se pot trimite documentele scanate... citeşte mai mult »