În atenția elevilor claselor a IX-a, pasionați de robotică

11:11, 02-10-2022 | Postat in: Activităţi

În atenția elevilor claselor a IX-a, pasionați de robotică

Dacă ești în clasa a IX-a la LIIS și ești pasionat de robotică te așteptăm până vineri, 7 octombrie 2022, să te înscrii la atelierele CyLiis pentru anul școlar 2022-2023!

Formularul de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/1O-1_C8PVf5wT8fQhSuwpIi4HFoGhJTWR0TA5Dg-XMtQ/edit

Atelierele CyLiis caută membri pasionați de design, proiectare 3D, mecanică, programare și marketing (fundraising și PR), ambițioși și dornici să învețe lucruri noi.
Competiția First Tech Challenge reprezintă cel mai mare concurs de robotică la nivel internațional și totodată o oportunitate pentru elevii de liceu de pretutindeni. Anul acesta, pentru competiția First Tech Challenge cu tema Freight Frenzy, fiecare echipă a avut ca sarcină să construiască un robot care să îndeplinească mai multe cerințe în timp eficient pentru a obține punctaj, în două perioade ale unui meci: perioada autonomă, în care nu se poate interacționa cu robotul și care este programată și perioada controlată de șoferi, în care robotul este direcționat de către echipe prin gamepad-uri. ( Pentru a afla mai multe despre tema concursului urmăriți  
https://youtu.be/I6lX12idAf8 )

Anul viitor, de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași, 2 echipe însumând aproximativ 45 de elevi, CyLiis și Peppers se vor înscrie cu entuziasm la First Tech Challenge și așteaptă cât mai mulți membri și voluntari noi. 
Echipa CyLiis a obținut premiul „MOTIVATE”, pentru faptul că a demonstrat inițiativă în promovarea valorilor STEM și a principiilor de educație non-formală, excelând în motivarea comunității, iar team leadul echipei, Victor Tcaciuc, a ajuns la campionatul mondial din Houston pe baza distincției Dean's List.
Echipa Peppers a obținut premiul „INSPIRE”,  pentru activitatea pe tot parcursul sezonului, astfel obținând calificarea la etapa națională, unde a obținut premiul "THINK", pentru construcția robotului și procesele din spatele acestuia.


CURSURI
https://docs.google.com/document/d/1830grUp1XsiDLIrQhKLYhnXLbqZx12WisOaDc-8FOvc/edit?usp=sharing
Aceste cursuri reprezintă elemente necesare la etapa de interviuri
Mecanică Programare Design & Proiectare 3D Design grafic Marketing (PR) Fundraising

Evenimente

LIIS în presă
11:47, 25-03-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »