LIIS STEM JUNIOR

11:12, 20-10-2022 | Postat in: Proiecte

Rezultate selecție participanți la Centrul de Pregătire LIIS STEM JUNIOR

Prima ședință de pregătire la Matematică (nivel de excelență) se va susține miercuri 2 noiembrie 2022, ora 16.00, în Sala Bitdefender a Liceului Teoretic de Informatică "Grigore Moisil" Iași de către doamna prof. Ioana Iacob cu tema "Probleme de numărare".

Elevul va avea tot timpul asupra sa carnetul de elev vizat pentru anul școlar în curs și va veni însoțit de unul dintre părinți. Intrarea în sală se face în intervalul 15.45 - 15.55. De asemenea, elevul va fi așteptat de către părinte la finalul activității.
Ședințele de pregătire la Matematică, Programare, Robotică se vor desfășura în format fizic, miercuri în intervalul 16.00 - 17.30. Pot să apară câteva situații în care este schimbată ziua. Programul de pregătire pentru toată luna va fi postat în prima săptămână din luna respectivă. De exemplu, programul lunii noiembrie va fi postat cel tarziu pe 1 noiembrie 2022.

Barem LIIS STEM JUNIOR

Subiect LIIS STEM JUNIOR

Testarea în vederea admiterii la Centrul de pregătire LIIS STEM JUNIOR se va desfășura la disciplina Matematică, astăzi, miercuri 12.10.2022, ora 16.30, în sălile de clasă ale liceului. Menționăm că repartizarea elevilor va fi afișată la avizierul școlii, tot astăzi, iar intrarea elevilor în săli se va realiza în intervalul 16.00 - 16.15. Elevii sunt rugați să aibă la ei carnetul de elev vizat pentru anul școlar în curs. Proba se va finaliza la 17.30. Elevii claselor a IV-a vor fi preluați de părinți în intervalul 17.30 - 17.45.

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iași dă startul Centrului de pregătire pentru performanțe în Matematică, Informatică, Robotică. Programul este gratuit și se adresează elevilor claselor a IV-a din județul Iași pasionați de matematică, programare și/sau robotică. 

Activitățile didactice performante vor fi susținute de către profesorii Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iași:
- Matematică – Corneliu Brădățeanu, Ines Crețu, Ioana Iacob, Lucian Georges Lăduncă, Rodica Leontieș, Alexandru – Gabriel Mîrșanu, Andrei Nedelcu, Gelu Teodor Susanu, Cristina Timofte;
- Informatică – Mihaela Acălfoaie, Oana Cristina Butnărașu, Domnica Chirilă, Mariana Grădinariu, Silvia Grecu, Cornelia Ivașc, Simona Ingrid Iuscinschi, Ionel Maftei, Lăcrămioara Tufescu, Mirela Anca Țibu, Liliana Ursache, Liliana Vîrgă;
- Robotică – elevii mentori CyLiis sub coordonarea doamnei profesoare Mirela Țibu.
Centrul de pregătire LIIS STEM JUNIOR se va derula sub coordonarea prof. Alexandru Gabriel Mîrșanu, vicepreședinte al Societății de Științe Matematice, prof. Oana Cristina Butnărașu pentru disciplina Informatică (primii pași în programare) și a prof. Mirela Țibu, mentorul atelierelor de robotică CyLiis.
Consilierea pentru proiectarea activităților didactice pentru învățământ primar va fi realizată de profesorul pentru învățământ primar, Liliana Minea, directorul Școlii JUNIOR, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași. 
Înscrierile se fac online în perioada 23 septembrie – 6 octombrie 2022.
Informațiile despre testare și activitatea Centrului de pregătire STEM LIIS JUNIOR vor fi postate și actulizate pe site-ul școlii (https://www.liis.ro/)

Evenimente

LIIS în presă
11:47, 25-03-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »